LOCATIE UITGEEST

Bij locatie Uitgeest aan het Uitgeestermeer kunnen watersportliefhebbers van jong en oud genieten van wingfoil lessen, materiaalverhuur en gevorderden clinics om hun wingfoil vaardigheden te verbeteren. Je ervaart plezier in combi met professionaliteit en veel ervaring. Bovendien hebben we een internationale certificering en stellen we veiligheid altijd voorop.

Vanaf april 2024 zijn we geopend voor lessen en verhuur aan het surfstrand van het Uitgeestermeer. 

Boek nu

LESSEN

Dag cursus
€ 120,-
Introductie met wingfoilen. Deze dag cursus wordt vaak geboekt als introductie of cadeau gegeven als proefles.
2 uur wingles
Les op jouw niveau
Inclusief materiaal en wetsuit
Lees meer boek cursus
2 daagse cursus
€225,-
Deze 2-daagse cursus verbeter je de wingcontrole en leer je de wing en foilboard te combineren.
4 uur wingles
Max. 4 personen
Ieder zijn eigen foil set met helm en vest
Lees meer Boek 2 daagse
3 daagse cursus
€ 295,-
Dit is de meest gekozen cursus. Leer de basis kennis & vaardigheden van het wingfoilen. Je krijgt bij deze cursus echt het gevoel.
6 uur wingles
Max. 4 personen
Ieder zijn eigen foil set met helm en vest
Lees meer Boek 3 daagse
5 daagse cursus
€ 480,-
Dit is de cursus om zelfstandig te wingfoilen. Na deze cursus kun jij je helemaal redden op het water.
10 uur wingles
Max. 4 personen
Inclusief (pro)materiaal en fotoanalyse
Lees Meer Boek 5 daagse

Wingfoil Bootcamp

Wil jij langer plezier hebben op het water? Doe dan mee aan onze Wingfoil Bootcamp – Wing Fit, waar we werken aan kracht, flexibiliteit en balans. Met een gezellige groep van dames en heren trainen we onze foil conditie 🙂 bij de surfoever bij het Zwaansmeer in Uitgeest. De trainingssessies duren een uur zijn geschikt voor iedereen die zijn wingfoil uithoudingsvermogen wil verbeteren. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles in Uitgeest. Sluit je aan bij ons elke woensdagavond!

De Wingfoil Bootcamp – Wingfoil Fit in Uitgeest kun je gelijk boeken in ons online boekingssysteem. Een losse les is €8,- en een rittenkaart van 10x kost €70,-.
Boek nu jouw Wingfoil Fit Bootcamp.

Data van de woensdagavonden: Maart: 27 maart ; April: 3,10,17,24 april; Mei: 1,8,15,22,29 mei; Juni: 5,12,19,26 juni

Foildrive

Ontdek de sensatie van foilen tijdens onze FoilDrive Try Outs op het Uitgeestermeer! Of je nu een doorgewinterde watersportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze try-outs zijn perfect voor iedereen die wil ervaren wat foilen is. Veilig en ‘easy’.  Kom langs en ervaar zelf het gevoel van vrijheid en snelheid terwijl je over het water zweeft. Onze ervaren instructeurs in Uitgeest staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau. Dus waar wacht je nog op? 

Een perfecte training voor als de wind het laat afweten. Met deze electrische ‘foil assist’ kun je altijd vliegen over het water. Voor beginners in combi met een groot stabiel board en ervaren foilers kunnen nu een kleinere foil dan ze gewend zijn uittesten met de FoilDrive.

 Whatsapp 0625433700 voor meer info en om een datum te reserveren. Meld je vandaag nog aan voor een onvergetelijke FoilDrive Try Out in Uitgeest!

Het vliegen over het water geeft je een ultiem gevoel van vrijheid

Locatie Uitgeest

Naast het succes van Wingfoil Haarlem aan de Mooie Nel, is in het voorjaar van 2024 Wingfoil Uitgeest ontstaan. We hebben besloten om er een tweede, mobiele locatie bij te openen aan het schitterende surfstrand van het Uitgeestermeer. Met ondiep water aan de rand van het meer en de mogelijkheid om in verschillende richtingen te wingfoilen, bieden we hier de perfecte omstandigheden voor zowel beginners als ervaren wingfoilers. Omgeven door prachtige natuur en voorzien van voldoende parkeergelegenheid, is Uitgeest niet alleen een plek voor professionele lessen en verhuur, maar ook een gezellige ontmoetingsplaats voor watersportliefhebbers van alle niveaus. Kom snel eens langs bij de Wing Bus en ontdek de unieke sfeer!

Lees meer over ons

MEER DAN 50 VIJFSTERREN reviews

 • Tegek om weer met Wingfoilhaarlem te leren wingen! Leuke plek, relaxte sfeer en goed materiaal. Op naar de volgende keer.

  Sivan van Gelder Avatar Sivan van Gelder
  October 22, 2022

  Waanzinnige les gehad. Top spullen en Erik is een geweldige leraar. Veel geleerd en plezier gemaakt. See you soon

  Sem Zijlstra Avatar Sem Zijlstra
  June 8, 2023

  Klein paradijsje aan de Mooie Nel. Erik is super aardig en behulpzaam. Materiaal is goed. Water is niet groot maar op veel plaatsen ondiep genoeg om te lopen en diep... read more

  Annette Versteege Avatar Annette Versteege
  April 22, 2023

  Knappe locatie en met Erik heb je er een super lesgever bij.

  Marlon Verbeek Avatar Marlon Verbeek
  July 1, 2022
 • Ontzettend leuke en leerzame lessen gehad! Super fijne uitleg en prettig materiaal! Heel erg bedankt! Absoluut voor herhaling vatbaar!

  Femke van Rees Avatar Femke van Rees
  August 22, 2022

  Zeer tevreden over de eerste WingFoil Introles. We waren met 5 ervaren watersporters, van Kite- & windsurfers; dus wel wat ervaring. Leraar Erik keek scherp per persoon naar de leercurve... read more

  Walter Schellingerhout Avatar Walter Schellingerhout
  June 22, 2022

  Enjoyed a great wing foil at Wingfoil Haarlem. Very friendly team, latest equipment and more than enough wind !

  John Titchen Avatar John Titchen
  July 11, 2022

  Top Wingfoil learning place! Highly recommended

  gerald Duarte Avatar gerald Duarte
  May 22, 2023